Referenties van opdrachtgevers:“De zorg, die Praktijk Reflecties aan ons personeel heeft geleverd, heb ik als erg prettig ervaren.

Eva heeft zich als een deskundige, betrouwbare partner ontfermd over ons personeel. Hierdoor konden we soms zelfs verzuim voorkomen.

Het geeft me het gevoel dat ons personeel in goede handen is en dat ik, namens mijn werkgever, goede aanvullende zorg kan leveren.”

 

Ton Kool, Preventie- en KAM-manager Bouwonderneming Van Bekkum, Amersfoort

 

 

 

 

“Vanaf augustus 2015 is 1 van onze medewerkers cliënt bij Eva. Werknemer verkeert privé in zeer moeilijke omstandigheden en ziet het niet meer zitten. We maken ons zorgen om hem en zoeken naar een mogelijkheid om hem bij te kunnen staan. We hebben de keuze gemaakt om werknemer een aantal gesprekken bij Eva Meter aan te bieden. Een “coach” is niet iets wat bij ons productiepersoneel veelal wordt ingezet, onze mensen zijn doeners en veelal geen praters. Echter Eva weet van het 1e moment de goede toon bij onze werknemer te vinden en hij heeft zichtbaar baat bij de gesprekken. Eva helpt hem moeilijke momenten te doorleven en er mee te dealen. Leert hem kijken naar hoe het is en vanuit daar te kijken naar wat kan en op dat moment mogelijk is.

Mede door de inzet van Eva heeft werknemer nog geen uur verzuim laten zien ondanks het feit dat de zware tijden aanhouden. De gesprekken en de steun van Eva houden hem staande en maken hem sterker, hij moet het zelf doen, maar voelt zich niet meer alleen.

Eva is een goede keuze geweest, professioneel en duidelijk in terugkoppeling zonder de privacy van cliënt te schenden. Zeker een aanrader!”

 

Rubi van Vianen, HRM Storteboom Fresh BV, Putten