Welkom op mijn persoonlijke pagina, graag stel ik me aan je voor.

 

Mijn naam is Eva Meter-van Ommeren.

Mensen, wat ze meemaken en wat dat met hen doet hebben me altijd geboeid. Dat èn mijn eigen levensveranderingen maakten dat ik na loopbanen bij de overheid en de toeristische marketing me meer bezig wilde gaan houden met het persoonlijk begeleiden van mensen.

Diverse opleidingen en stages, maar vooral de mensen met wie ik mocht werken hebben mij gevormd tot de counselor/coach die ik nu ben.

 

Oprechte aandacht, een positieve benadering, zachte kracht en onvoorwaardelijke acceptatie vanuit een niet-oordelende houding zijn mijn 'gereedschap'.

Een aantal mensen met wie ik mocht werken, zeggen dit over hoe ze mij ervaren hebben.

 

Er is een rustige praktijkruimte aan huis voor gesprekken of creatief werken. Voor wandelsessies ligt het Veluwse "bos van de dansende bomen" om de hoek.

Ik werk voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren, in één-op-één sessies of met groepen. Hier kun je lezen hoe ik werk en wat het tarief is. 

 

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen is te vinden op mijn LinkedIn-account

 

Praktijk Reflecties is opgenomen in het verwijsbestand van het Landelijk Steunpunt Verlies en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (BTW identificatienummer NL001368561B84)

De ethische code voor counselors is leidend in mijn werk.