We praten over wat jou bezighoudt, belemmert of uit balans brengt. Over wat je nodig hebt om je beter te voelen.

Alles wat je wilt vertellen is welkom en veilig, dit blijft tussen jou en mij. Ik luister en stel vragen die jou helpen inzichten te krijgen waardoor je zelf weer mogelijkheden of oplossingen ziet. Of rustig wordt en nieuwe moed ervaart.

Samen bespreken we de weg naar een voor jou bevredigend resultaat of doel.

 

Wanneer mijn hulp niet toereikend voor je blijkt te zijn, bespreken we dat eerlijk en zal ik je helpen verder te zoeken naar de juiste hulpverlening.

 

Naast gesprekken kunnen creatieve werkvormen helpen om inzicht te krijgen. Soms zijn er simpelweg geen woorden of dekken ze de lading niet. Dan helpen systemisch werk, beeldtaal of metaforen. Voor deze werkvormen is geen creatief talent nodig. 

 

Een gesprek tijdens een wandeling geeft een meerwaarde door letterlijk in beweging te zijn, daarbij levert de natuur volop inspiratie voor verrassende inzichten.


Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van wat je nodig hebt. In onze eerste afspraak bespreken we dat.

 

Tarieven

Voor particulieren en bedrijven gelden verschillende tarieven.

 

Het zakelijk tarief is € 85,00 per uur. 

 

Het tarief voor particulieren verschilt per situatie. Voor mensen met een gemiddeld of hoger inkomen geldt een ander tarief dan voor jongeren en minder draagkrachtigen.

Neem gerust en vrijblijvend contact op wanneer je hier meer over wilt weten.

 

 Een halve of hele dag samen wandelen is ook mogelijk wanneer je in alle rust en met volop tijd iets wilt bespreken of wat sneller een coachingsdoel wilt bereiken.

 

Het bezoekadres is Heuvellaan 5 in Putten aan de rand van het Putter-,  Speulder- en Sprielderbos en aansluitend aan de uitgestrekte Veluwe. 

 

Ethische code en privacy

De ethische code voor counselors is leidend voor mijn manier van werken en deze privacyregeling is van toepassing.