Mijn naam is Eva Meter-van Ommeren. Graag stel ik me aan je voor.

Geboren, opgegroeid en blijven wonen vlakbij de uitgestrekte bossen van de Veluwe voel ik me thuis in dit met de seizoenen mee kleurende, altijd nieuwe en verrassende landschap. Als kind vond ik er rust en inspiratie en dat is zo gebleven.

Het grootste deel van mijn werkzame leven ligt achter me maar ik blijf met liefde en passie doen waar ik van houd: het samen met mensen zoeken naar wat hen zich beter doet voelen wanneer er veel verdriet of verwarring is na een ingrijpend verlies of als het leven om andere redenen moeilijk is.
Mensen met wie ik dat mocht doen, typeren mij als een rustige, aandachtige, steunende en vertrouwenwekkende begeleider.

Het mooiste van mijn werk is mensen na een worsteling met zichzelf of hun omstandigheden weer op adem te zien komen en voorbij beperkende overtuigingen of omstandigheden te kunnen kijken. Accepteren wat nodig is om te kunnen helen. Veerkracht terugvinden. Weer mogelijkheden zien. Handvatten om verder te kunnen, richting kiezen om stappen te zetten.
Het proces dat daar aan vooraf is gegaan, hebben we samen gelopen. Naast elkaar, gelijkwaardig. Samen eerlijk onderzocht en beluisterd wat er pijn doet, naar de moeilijkheden die er zo hebben ingehakt en diepe sporen hebben nagelaten. Dat eerlijk onder ogen zien, werkt op zich al helend.

Neem gerust contact op wanneer je behoefte hebt aan een afspraak.

Wanneer je meer over mijn werkervaring en opleidingen wilt weten, kijk dan even op mijn LinkedIn-profiel

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn